Een behandeling bij Suguna

behandeling bij SugunaIndien u graag een afspraak wilt maken, kunt u dit doen door telefonisch contact met mij op te nemen of door het contactformulier in te vullen. Zodra het contactformulier is ontvangen, neem ik telefonisch contact met u op om samen een afspraak te maken. Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbrief voor fysiotherapie van huisarts of specialist nodig.

Als u op de eerste afspraak komt, vraag ik u uw zorgverzekeringspas mee te nemen en indien aanwezig de verwijsbrief.

Een behandeling fysiotherapie duurt ongeveer een half uur. Tijdens de eerste afspraak doe ik een zorgvuldig onderzoek naar aanleiding van uw klachten. Daarna stel ik een behandelplan op in overleg met u. Bij bekkenfysiotherapie bestaat de eerste afspraak met name uit een uitgebreide anamnese (vraaggesprek), uitleg, advies en het opstellen van een behandelplan.

Fysiotherapie op haptonomische basis duurt meestal een half uur. In een gesprek tijdens de eerste bijeenkomst proberen we samen zo duidelijk mogelijk te maken wat de hulpvraag is. Daarop volgen een paar kennismakingssessies met haptonomie, waarna we de doelstelling van de begeleiding formuleren.

Indien het de behandeling niet stoort, mogen kinderen meegenomen worden zodat u niet voor een oppas hoeft te zorgen. Er zijn voldoende parkeergelegenheden. Het beste parkeert u de auto in de zijstraat De Gouwe.